ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ Ν. ΞΥΣΤΡΟΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓ

ΧΡΗΣΤΟΣ Ν. ΞΥΣΤΡΟΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Διεύθυνση - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Διεύθυνση: ΑΡΝΑΙΑ Τ.Κ. - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Τ.Κ.: 63074
Περιοχή - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Περιοχή: Χαλκιδικής Κατηγορία - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Τηλέφωνο - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Τηλέφωνο: 2372022396 Fax - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Fax: 2372023074
Κινητό - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Κινητό: 6945593754 E-mail - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ E-mail: xistros@in.gr
Υπεύθυνος - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Υπεύθυνος: ΧΡΗΣΤΟΣ Ν. ΞΥΣΤΡΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: +306945593754
Ιστοσελίδα - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Ιστοσελίδα:
Η επιχείρησή μας ασχολείται κυρίως με τις ΕΙΔΙΚΕΣ-ΒΑΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ παντός είδους μηχανημάτων και άλλων αντικειμένων.Δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρη την ελλάδα και κατόπιν συνεννοήσεως και στο εξωτερικό με τους άριστα καταρτισμένους συνεργάτες μας. Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους φίλους μας μέσω του κλάδου μας στο εμπόριο απο τις ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ,ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,να διαλέξουν απο μια γκάμα μηχανημάτων και αυτοκινήτων σε δικό μας χώρο ή να π...
Επισκέπτες: 16936

ΧΡΗΣΤΟΣ Ν. ΞΥΣΤΡΟΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Ν. ΞΥΣΤΡΟΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η επιχείρησή μας ασχολείται κυρίως με τις ΕΙΔΙΚΕΣ-ΒΑΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ παντός είδους μηχανημάτων και άλλων αντικειμένων.Δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρη την ελλάδα και κατόπιν συνεννοήσεως και στο εξωτερικό με τους άριστα καταρτισμένους συνεργάτες μας.
Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους φίλους μας μέσω του κλάδου μας στο εμπόριο απο τις ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ,ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,να διαλέξουν απο μια γκάμα μηχανημάτων και αυτοκινήτων σε δικό μας χώρο ή να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους για το όχημα ή μηχανημα της αρεσκείας του μέσω της εταιρίας μας.
Επίσης,αφού η δραστηριότητά μας δεν τελειώνει εδώ,ενημερώνουμε τους πελάτες οτι ασχολούμαστε και με τον ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΩΣΗ ΑΛΑΤΟΣ ΜΕ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΙΣ με ιδιόκτητο στόλο σύγχρονων εκχιονιστικών μηχανημάτων.
Προσφέρουμε ακόμα και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙ με τα υπέρ πολυτελή ιδιόκτητα αυτοκίνητά μας όχι μόνο στη Χαλκιδική αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Μια επίσκεψη,ή ακόμα και ένα απλό τηλεφώνημα θα σας πείσει για την άρτια ενημέρωσή μας και τις δυνατότητές μας σε όλο το φάσμα των εργασιακών μας αντικειμένων.